Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

27ος Εικαστικός Μήνας Μάιος


 
Φ.Σ. Έδεσσας « Μέγας Αλέξανδρος»

Έκθεση φωτογραφίας του Ραφαήλ Ζουμή
Ποίηση: Δημήτρης Δουρβάνης
Εγκαίνια: Τετάρτη 23 Μαΐου,  ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)



 Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος συνεχίζεται με έκθεση φωτογραφίας του Ραφαήλ Ζουμή, με την συνοδεία ποιημάτων του Δημήτρη Δουρβάνη.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 20:00.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την  Τρίτη 29 Μαΐου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

             ΡΑΦΑΗΛ ΖΟΥΜΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1979. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στην Αθήνα όπου και έζησε 13 χρόνια. Ο κόσμος της φωτογραφίας υπήρχε στην ζωή του από  τότε που θυμάται τον εαυτό του. Λατρεύει να φωτογραφίζει φυσικά τοπία και ανθρώπους, με σκοπό να αποτυπώσει την προσωπικότητα και τα συναισθήματα τους σε όλο τους το μεγαλείο. Αυτό που κάποιοι δεν το παρατηρούν ή το θεωρούν ασήμαντο, έχει την ιδιότητα να το μεταλλάσσει και να του δίνει αξία μέσα από την δική του οπτική γωνία, με ένα μόνο κλικ. Η μεγάλη του αγάπη είναι η βυζαντινή μουσική όπου για χάρη της έφτασε έως το σπουδαιότερο αναλόγιο, αυτό του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης. Τα ταξίδια για αυτόν είναι τρόπος ζωής, είναι περιπέτεια και αναζήτηση. Ανήσυχος μοτοσικλετιστής και επίμονος εραστής της φωτογραφίας, εραστής της τέχνης.
             ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΡΒΑΝΗΣ (ΠΟΙΗΣΗ)                            
Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1972. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Έδεσσας (τρίτη δέσμη), απόφοιτος Σχολών Παστέρ του τμήματος Β.Φυσικοθεραπευτών και απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με την ποίηση από την ηλικία των 13 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)